Bestrating

Bestrating voor particulieren en bedrijven

Nijskens houdt zich al jaren met veel plezier met alle mogelijke vormen van bestrating bezig. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven en adviseren u grondig over de beste mogelijkheden.

  • Wij helpen u bij het ontwerp van uw bestrating
  • Grondwerk, het voorbereiden van de ondergrond en de afwerking
  • Alle gewenste soorten mogelijk (Bakstenen, tegels, keien, beton)
  • Al onze medewerkers zijn uiterst ervaren en deskundig.

Hoe werken wij?

De eerste stap, bijvoorbeeld bij een terras in de tuin, is het gereedmaken van de onderlaag waarop de bestrating moet worden aangebracht. Hiervoor gebruiken we menggranulaat en brengen we een laag van zo’n 15 tot 20 cm aan. Tuinaarde is hiervoor niet geschikt. Deze laag drukken we stevig aan met een trilmachine. Voor grotere projecten, zoals bijvoorbeeld een oprit die veel meer gewicht moet dragen, is een steviger ondergrond nodig. Nadat de ondergrond vakkundig is geplaatst worden de stenen en/of tegels  gelegd en aangedrukt. Tenslotte is het van groot belang om een goede kantopslag (betonnen afsluitbalken) te plaatsen om verzakkingen en verschuivingen tegen te gaan.

  • Vakbekwaam personeel
  • Ervaren grondwerkbedrijf
  • Sinds 1996 actief

Nijskens Grondwerkzaamheden is een vertrouwd adres voor al uw grondwerkzaamheden.

Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Kies voor een specialist

Het juist leggen van een degelijke bestrating die jaren meegaat is nog steeds een ambacht op zichzelf en vereist inzicht en kennis. Bestrating die niet deskundig is aangebracht verzakt snel of zal problemen opleveren met overtollig regenwater. Grondwerkzaamheden Nijskens helpt u graag verder en levert hoogwaardig werk voor een goed betaalbare prijs.

Bij Nijskens bent u verzekerd van deskundig advies, gedegen en betrouwbaar werk en wij streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn.